Lekker uit eten in Beek bij O’Wayos

Een aangename verrassing, Grieks eten in Beek.

Graag laten wij u kennismaken met ons Grieks restaurant. Kom genieten van onze Griekse specialiteiten die u voorgeschoteld worden in een sfeervolle Griekse ambiance. Onze gerechten worden gemaakt door mensen die weten hoe Grieks eten hoort te smaken. Om die reden werken wij met uitsluitend Grieks personeel in de keuken. Een avondje Grieks uit eten in Beek maken wij voor u tot een avondje Griekenland. Eten in een sfeer zoals u dat op vakantie in Griekenland ook beleeft.

Waar u ook plaats neemt in ons restaurant voor 200 gasten, u heeft altijd een ruime tafel met voldoende privacy en kunt volop genieten van de live-entertainment die wij regelmatig organiseren. Onze uitgebreide menukaart heeft voor elk wat wils. Vlees,vis, vegetarisch, ovengerechten, kindermenu’s, de keuze is aan u. Wij weten dat kiezen uit zoveel heerlijke gerechten niet altijd makkelijk is. Daarom kunt u bij ons ook gerechten combineren zodat u een proeverij voorgeschoteld krijgt van meerdere Griekse specialiteiten. Wij verzekeren u van een heerlijke avond die u zeker nog eens over zult willen doen, want wie één keer bij ons heeft gegeten komt zeker nog eens terug. Niet voor niks mogen wij ons al jaren tot de beste Griekse restaurants van Nederland rekenen. En nee, daar betaalt u niets extra’s voor.

Zin in een avondje Griekenland ? Wij verwelkomen u graag in ons Grieks restaurant. Wel raden wij u aan om even van tevoren te reserveren. En neemt u de kinderen gerust mee. Wij zijn een restaurant voor het hele gezin. Of blijft u toch liever thuis? Natuurlijk smaken onze Griekse specialiteiten bij u thuis net zo goed als in ons sfeervolle restaurant. Wij bezorgen ze graag bij u thuis zodat u de deur niet meer uit hoeft. Ontdek de Griekse keuken, ontdek Griekenland: Owayos